Klip 3GP – Sebuah Video Rakaman Seks

By  |  0 Comments

SINOPSIS

Ada 4 kisah dalam Klip 3gp yang ditulis oleh Sofea Aliza. Filem ini memaparkan perkara benar yang telah terjadi di kalangan masyarakat kini berhubung penyalahgunaan teknologi. Kisah pertama ialah mengenai Eddie yang menikmati kejayaan dalam perniagaan internet pada usia 20-an.

Kisah kedua ialah tentang Maya Akhtar lakonan (Mimi) seorang wartawan yang komited kepada kerjayanya, tapi malang sebab dia menjadi mangsa ugutan Sunny yang memiliki rakaman video hubungan sulit mereka.

Kisah ketiga ialah tentang Suria, Mina dan Zakiah, tiga gadis remaja yang keluar malam untuk berhibur tetapi telah mengalami peristiwa yang menyeramkan apabila mereka diganggu makhluk halus.

Kisah ke empat ialah mengenai Sandra seorang pelajar yang menjadi mangsa deraan Jefri. Suatu hari Sandra telah diperkosa oleh sekumpulan lelaki bermotosikal ( mat rempit) yang diketuai oleh Jefri dan abang kandung Sandra sendiri bernama Burn. Mereka merakamkan kejadian rogol itu dalam telefon bimbit.

Kisah mereka berempat ini berbeza beza tetapi saling berhubung kait antara satu sama lain, kisah penyebaran video klip 3gp yang meluas dalam masyarakat melalui internet. Kisah mereka bertembung dalam satu kemuncak yang dramatik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>