(GOSIP) Wajah Wan Sakinah Yang Dikatakan Bakal Isteri Kedua Ashraf Muslim?

By  |  3 Comments

Beberapa hari ini agak kecoh juga di laman Internet apabila timbul desas desus yang pelakon dan pengamal perubatan Islam Ashraf Muslim akan berkahwin untuk kali kedua dengan seorang wanita bernama Wan Sakinah.

Kami telah menerima kiriman e-mel dari pembaca BeautifulNara.com yang enggan dikenali mendakwa gambar-gambar yang dikepilkan olehnya ialah Wan Sakinah yang dikatakan akan berkahwin dengan Ashraf dengan kebenaran isteri pertamanya Noor Dayana Lokman.

 

 


 

Menurut penghantar e-mel, Wan Sakinah ialah seorang krew produksi di sebuah stesen televisyen swasta untuk sebuah rancangan bual bicara yang popular di Malaysia.

 

Kebenaran dakwaan ini tidak dapat dipastikan, namun sekiranya benar dan dan ada kebenaran dari isteri pertama apa salahnya bukan. Kalau tak silap, pernikahan Asyraf dan Noor Dayana berlangsung pada Ogos 2011 dan sudah setahun  setengah mereka melayari bahtera perkahwinan.

Sementara itu melalui laman Twitternya, Ashraf telah memberi reaksi mengenai laporan akhbar Harian Metro mengandungi kenyataan dari Wan Sakinah:

Salam semua. Luahan hati. Makin lama makin ramai yang suka melemparkan fitnah demi kepentingan masing-masing. Ingat kita ada Allah.

Makin banyak fitnah dilemparkan yg direka-reka oleh wartawan Harian Metro. Semoga Allah memberkati kamu. Ingat kita ada Allah.

Tidak dapat dipastikan apa maksud sebenar Ashraf Muslim mengenai ‘fitnah’ yang didakwanya. Apa pun mari kita doakan semoga penyelesaian terbaik akan dicapai oleh pihak-pihak terlibat.

 

beautifulnara.com

3 Comments

 1. Anonymous

  09/05/2013 at 11:44 AM

  yang ni kompom blh beranak ke?

 2. lost respect

  18/07/2013 at 3:35 PM

  artikel ni 9 may..
  hari ni keluar artikel ashraf dah sah kahwin 2 dgn pmpuan yg dikatakan sebagai gosip dan fitnah ini..
  siap nak ckp wartawan buat fitnah..Ingat kita ada Allah..

  berani kerana Allah ashraf..ckp xserupa bikin..

 3. Anonymous

  21/07/2013 at 11:45 AM

  kwn prmpuan ni ckp dia xdaqk mslh attitude sdgkan rampas suami org n runtuhkan rumhtga org slh stu mslh attitude jgak..berani kerna benar dan kerna ALLAH…SMUA NI BKN FTNAH ATAU GSIP..TTP KNYATAAN…SILA TERIMA JA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>