(Gambar) Neelofa | Biodata Neelofa | Neelofa Seksi | Siapa Neelofa

Lazada Malaysia

Admin ingin berkongsi satu cerita dari seorang blogger ini, ceritanya amat menarik..jom sama-sama kita hayati kisah ini..

Semalam, guwa kat terengganu.kazen guwa kawen.

Tiba2 samsung galaxy s2 guwa yang guwa baru beli last week berbunyik :

Miranda kerr calling

“hape pulak die nak ni,haih”

*****

Miranda : hello dear nazzy. hehe lame tak contact u kan?haha so how are u mr naz?
Naz : u memang..sejak kawin ngan mr orlando bloom..terus buat lupe i.merajuk la.haha so hows ur baby?

Miranda : alaa nazzy bukan lupe.but i a bit busy with my modelling punye jobs. baby sihat.da besar pon
naz : ok.so why u calling2 i ni?
Miranda : i dengar ade 1 malaysian artis yang muke die iras2 i..her name is neelofa if im not mistaken.can u please dptkan her biodata for me.just nak kenal die

Naz : neelofa?google je la.kan senang.haha

Lazada Malaysia
Miranda : taknak la..i nak info dari i.u kan my faveret blogger.hee
Naz : pandai la u.no problem la miranda.actually..neelofa tu skandal i mase kat primary skool.so i still ade her biodata yang die bg kat i dulu.nanti i cari.untuk u no hal la..yang penting u promote name i jadi model victoria secret mcm u k.hehe okbaiMiranda : haha..no prob.muke u pon mmg da tahap international model.thanks nazzy.okbai.see u

*perbualan di alih bahasa ke bahasa melayu untuk memudahkan pemahaman pembaca
******
Maka, setibanya guwa dirumah,guwa terus menyelongkar koleksi surat-surat cinta guwa yang tersimpan rapi kat bawah katil bilik guwa.

gambar : koleksi surat cinta guwa. taklah banyak, tapi cukup la nak kate guwa ni hot.haha
belek punya belek, selepas 3 jam mencari, akhirnya guwa jumpe jugak surat yang neelofa hantar kat guwa. siap dengan biodata beliau, :

BACA SAMBUNGANNYA DI SINI !

Author Description

No Responses to “(Gambar) Neelofa | Biodata Neelofa | Neelofa Seksi | Siapa Neelofa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.